WAAROM FALCON?

Met een Falcon in het hart van uw keuken, is uw keuken altijd het hart van uw huis. Daarom vindt u een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Waarom zou u een Falcon kopen?

Falcon range cookers
STIJL EN KEUZE

Bij Falcon heeft u de keuze uit een ruime collectie, met fornuizen in verscheidende breedtes, met meerdere kookplaat opties en in verschillende stijlen en een groot aantal kleuren. Dit stelt u in staat om uw fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, stijl en kleur. Er is ongetwijfeld een Falcon fornuis dat aan uw wensen voldoet.

Made in Britain
MADE IN BRITAIN

We zijn er trots op dat alle Falcon fornuizen worden vervaardigd in onze fabriek in Leamington Spa, VK – op dezelfde plek waar ooit ons eerste fornuis werd geproduceerd.

Wij investeren voortdurend in onze faciliteiten en het is ons streven om de productie van onze fornuizen in Groot Britannië te houden.

Falcon owners information
EEN FAMILIE MET MEER DAN 1 MILJOEN LEDEN

Wanneer u een Falcon fornuis koopt, dan wordt u lid van een familie. Door de jaren heen is er veel veranderd binnen de AGA Rangemaster groep, maar ons doel is en blijft hetzelfde: mooie, functionele, marktleidende, in Leamington Spa met de hand geproduceerde fornuizen produceren. Dit ligt uiteindelijk ten grondslag aan het succes van het Falcon merk.

Falcon range cooker parts
DE JUISTE INGREDIËNTEN

Productie van een Falcon fornuis volgt een zorgvuldig proces en vraagt tijd. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit staal; dit wordt peperst, gesneden, afgespoeld, gepolijst en tenslotte geëmailleerd of met kwaliteits lak gespoten. Het frame van het fornuis is stevig en vormt een mooie behuizing voor een aantal componenten van de hoogste kwaliteit die er te krijgen zijn.

Falcon range cooker colour options
KLEURASSORTIMENT

Hoewel roestvrijstaal schitterend staat in veel keukens hoeft dat niet de enige keus te zijn. Breng uw keuken tot leven met een fornuis in één van de prachtige kleuren in ons ruime kleurassortiment.

Falcon range cooker testing process
KWALITEIT EN TESTPROGRAMMA

Wij testen, hertesten en testen nogmaals om onze fornuizen steeds meer te verfijnen. He is ons streven en onze passie om de beste kwaliteit fornuizen te leveren die er op de markt te verkrijgen zijn.

Falcon range cooker factory image
ALS HET OP KOKEN AANKOMT DAN TELT ERVARING

Al meer dan 185 jaar streeft onze Leamington Spa (VK) fabriek naar excellentie. Meerdere generaties van dezelfde plaatselijke families hebben Falcon het succes gemaakt dat het vandaag de dag is. Onze medewerkers zijn vol passie voor onze producten en zijn trots op de bijdrage die zij leveren aan het maken van de beste vrijstaande fornuizen op de markt.

Wij kunnen met recht zeggen dat onze producten gebaseerd zijn op ervaring.

The original range cooker
ERFGOED

Falcon is 's werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Meer dan 185 jaar later produceren wij nog altijd fornuizen op dezelfde plek. Wij zijn trots op ons lang en rijk verleden.

Premium range cookers
VERWANTSCHAP

Falcon is niet alleen de producent van 's wereld's eerste vrijstaande fornuis, het maakt ook onderdeel uit van AGA Rangemaster, de groep die de thuisbasis is van 's werelds meest inspirerende kookmerken, waaronder AGA, Rayburn, Stanley, Mercury en La Cornue. Onze expertise op het gebied van koken is ongeëvenaard.