Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

Veelgestelde Vragen

Zoek op
Opnieuw zoeken Zoeken
Previous 1 2 3 4 5 Next 

Is een AGA niet te duur?

Een AGA is een investering voor uw hele leven, die uw huis in waarde doet stijgen. Elk fornuis wordt voor een groot deel nog met de hand vervaardigd: van het gieten van het ijzer in de mallen tot de drie dagen die het duurt om meerdere glazuurlagen aan te brengen. Van een AGA hebt u tientallen jaren plezier en u hebt zeker tien andere apparaten minder in de keuken nodig. De gietijzeren ovens van een AGA gebruiken in tegenstelling tot goedkopere fornuizen indirecte stralingswarmte, zodat uw gerechten niet uitdrogen en hun natuurlijke eigenschappen en geur behouden. Een AGA biedt u waar voor uw geld, zoals elke AGA-bezitter u zal vertellen.

Hoe milieuvriendelijk is een AGA?

Elke AGA die tegenwoordig uit de fabriek komt, bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal en is voor 50% recycleerbaar. Een AGA gebruikt u, anders dan veel andere keukenapparaten, een leven lang. We blijven streven naar nóg duurzamere en meer energiezuinige producten. Onze nieuwe elektrische AGA van 16 ampère, bijvoorbeeld, is dankzij het gebruik van AIMS (AGA Intelligent Management Systeem) programmeerbaar voor een betere warmteregeling en een grotere veelzijdigheid.

Als de AGA altijd aanstaat, wordt het dan in de zomer niet te warm?

AGA-bezitters vinden dat geen probleem; het is juist prettig bij koele ochtenden of avonden. De AGA straalt slechts een matige warmte van 3000 btu's per uur uit, het equivalent van een gasbrander of 10 lampen van 100 Watt. In de zomer is de keuken ook niet zo afgesloten als in de winter en met het komen en gaan van mensen wordt de warmte gemakkelijk verspreid.


Sommige bezitters van een AGA kiezen ervoor om hun AGA lager te zetten. Dat heeft geen gevolgen voor de smaak of de kwaliteit van uw gerechten, maar verlengt de bereidingstijd enigszins.

Previous 1 2 3 4 5 Next 
Object reference not set to an instance of an object.

Hoe een AGA werkt

Kookdemonstraties

Uw AGA dealers

Brochure aanvragen

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.