Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

LEER UW AGA KENNEN

DE BESTE MANIER OM UW AGA KOOKTECHNIEKEN TE VERBETEREN

 

Know _your _aga _706x 270

Een AGA fornuis is een lust voor het oog en het is een voorrecht om ermee te koken. Als iemand die een AGA fornuis heeft gekocht of geërfd, weet u dit maar al te goed. Maar misschien weet u niet hoe u het beste uit uw AGA kunt halen? Om u te helpen organiseren onze deskundige dealers regelmatig AGA kookdemonstraties.Dotted _line

een PERSOONLIJKE TOURAga _4oven _crm _200x 136

AGA dealers bieden u de gelegenheid om een afspraak te maken voor een persoonlijke tour van een AGA. De tour is uitermate geschikt als u er over denkt een AGA fornuis aan te schaffen of als u een woning hebt betrokken waar al een AGA staat. Tijdens uw afspraak geeft een lid van het deskundige AGA team u een tour van een AGA, ontvangt u waardevol advies betreffende de verschillende AGA fornuizen en krijgt u informatie over hoe u het beste uit een AGA kunt halen. Er kunnen kosten verbonden zijn aan een persoonlijke tour.

Neem contact op met één van onze AGA dealersDotted _line

AGA kookDemonstratIES

Aga _demos _200x 250

De AGA Living Centers organiseren regelmatig demonstraties.

Deze demo's zijn echt de moeite waard en speciaal voor personen die overwegen een AGA fornuis aan te schaffen, bezitters die een AGA geërfd hebben of AGA bezitters die graag willen leren hoe ze meer uit hun AGA fornuis kunnen halen. Een AGA demonstratie is een fantastische manier om meer over de AGA kookmanieren en technieken te weten te komen en om nieuwe recepten te vergaren.

De kookdemonstratie is een mix van basis behoeften en culinaire hoogstandjes en de AGA Living Centers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Of u ervaring hebt met AGA-koken, meer kennis wilt opdoen, onlangs een AGA fornuis hebt gekocht of geërfd, of overweegt een AGA aan te schaffen, wij raden u aan een plaats voor één van de demonstraties te boeken. Het is een prachtige kans om kennis te maken met de verschillende kooktechnieken, waardevolle tips te ontvangen en het heerlijke eten te proeven dat in een AGA is bereid.

Bekijk de data/tijden voor de AGA kookdemonstratiesDotted _line

Videos

Bekijk onze videos om te ontdekken waarom AGA 's werelds meest geliefde fornuis is en te horen wat mensen die al in het bezit van een AGA over het fornuis hebben te zeggen.
Best-loved AGA cooker videoMe & my AGA videothumbnail_AgaExplainedDotted _line

Kookdemonstraties

Uw AGA dealers

Waarom een AGA zo geliefd is

's Werelds meest geliefde fornuis

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.